Wij hebben altijd plek voor uw schip, reserveren is dan ook niet nodig. Alleen als uw schip groter is dan 18 meter neemt u contact met ons op om een ligplaats te reserveren. Elke ligplaats heeft een groen of rood bordje. U kunt aanleggen op de plaatsen waar een groen bordje hangt. Schepen tot 12 meter kunnen over het algemeen terecht aan de M steiger. Grotere schepen krijgen een plek aangewezen door de havenmeester. Ook als u in de haven ligt, kunt u altijd contact opnemen via kanaal 74. Wij helpen u graag.

Liggeld

U kunt uw ligplaats betalen :

- via Blue Water App : betaalgemak zonder dat u van uw boot af hoeft! 

- bij de liggeld betaalautomaat in de hal (uitsluitend met PIN of Mastercard)

- tijdens kantoortijden bij onze medewerkers aan de receptie (ook contant en met creditcard). Na afrekenen krijgt u een toegangscode/kaart voor steigers en de sanitaire voorzieningen. 

Megajachten

Marina Seaport IJmuiden ligt direct aan zee, buiten de sluizen. Het is daarom een ideale locatie voor megajachten en een perfect vertrekpunt voor proefvaarten met zeegaande schepen. Een aantal steigers is zeer ruim opgezet en ingericht en voorzien van extra elektrische voorzieningen (32A, 380V), waardoor wij alle maten megajachten een plaats kunnen bieden. Diverse toonaangevende scheepswerven komen daarom met hun schepen naar onze haven.